Het mooie van Univé Noord-Holland

Onze rol binnen Univé

Univé Noord-Holland is meer dan een verzekeraar. Want inderdaad – dagelijks helpen wij mensen met hun verzekeringen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. En zijn wij óók erkend hypotheekadviseur en een Kentekenloket. Maar nog veel meer zijn wij een coöperatie zonder winstoogmerk, wat betekent dat Univé niet van ‘iemand’ is. Wij steunen lokale maatschappelijke projecten door middel van donaties vanuit ons Ledenfonds en bieden een luisterend oor in één van onze twaalf winkels.

Unive DenHelder 0856 KL

"Als je bij ons aan de slag gaat, heb je ongeveer 250 collega’s. Wij zijn persoonlijk, werken effectief en prettig met elkaar samen en zorgen voor onderlinge verbinding."

HighRes Advies 1 1
Trots op

Wij zijn het meest trots op onze maatschappelijke betrokkenheid en dat wij zowel onze klanten als medewerkers op een persoonlijke en betrokken manier benaderen.

Grootste uitdaging

In een wereld waar online een steeds prominentere rol speelt, blijven wij graag met mensen in contact via onze twaalf winkels, verspreid over Noord-Holland, Het Groene Hart en Zwolle. Winkels? Winkels, ja. Zo helpen wij dagelijks ontzettend veel mensen tijdens mooie en minder mooie levensgebeurtenissen. We hebben echte gesprekken met mensen. Zo houden we vinger aan de pols, helpen we elkaar, ook als het even wat minder gaat. Of je nu lid bent, een toevallige passant met een vraag óf bij Univé werkt.

Carlo Veerman 9E3A0766 KL

Het mooiste van werken bij Univé Noord-Holland

Niet voor niets horen we van veel (nieuwe) collega’s dat je persoonlijk en warm wordt ontvangen. En dat blijft ook zo. Met 250 collega’s maak je samen het verschil. Werk je bij een groot bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden dat toch klein en persoonlijk aanvoelt. Herinneren we je er jaarlijks aan dat je aan dromen en doelen mag werken met een persoonsgebonden budget. Maar wordt er – naast al dat harde werken – bovenal hard gelachen. Want goed presteren op werk kan pas écht goed, als je ook goed in je vel zit.

Onze vacatures

  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Heerhugowaard

  Als Medewerker Klantcontact voor onze Ondernemersdesk ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van adviseurs en klanten bij zakelijke verzekeringsproducten, met een focus op klanten uit de zakelijke markt (ZZP of klein MKB).

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Heerhugowaard

  Als Adviseur Marketing & Communicatie ben je dag in dag uit bezig met het sterk(er) neerzetten van ons merk en het realiseren van onze commerciële doelstellingen. Je bedenkt, coördineert en realiseert creatieve marketingcampagnes.

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Heerhugowaard

  Wij zoeken een klantgerichte en doortastende Verzekeringsadviseur binnendienst zakelijk.

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Heerhugowaard

  Vanwege een uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe verzekeringsadviseurs die ons team kunnen komen versterken.

  Lees meer

Open sollicitatie

Nu geen passende uitdaging kunnen vinden? Stuur ons per mail je CV en motivatie toe en we houden je op de hoogte.

Open sollicitatie