Het mooie van Univé Stad en Land

Onze rol binnen Univé

Univé Stad en Land is één van de 8 regionale Univé organisaties. Je vindt ons op 17 verschillende locaties in Gelderland, Overijssel, Drenthe en Groningen. Er is dus altijd een (mobiele) Univé-winkel in de buurt. Wij bieden naast verzekeringen ook hypotheken en financieel advies, aan de particuliere en de zakelijke klant. We willen samen met onze leden risico’s voorkomen, gevolgen beperken en pas als dat echt nodig is: verzekeren.

HighRes HighRes Geert Reinders

"Als je bij ons aan de slag gaat, heb je 325 enthousiaste collega’s. Wat ons typeert is onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht: met en voor de leden en met en voor elkaar. Bij ons kun je altijd bij iemand terecht. De organisatie is informeel en vriendelijk en de lijnen zijn kort."

HighRes Kantoor I
Trots op

Wij zijn er het meest trots op dat wij ons als coöperatie zonder winstoogmerk echt inzetten voor onze leden en hun leefomgeving. Bijvoorbeeld door lokale initiatieven en vrijwilligerswerk, vaak samen met het hele team. Onze leden waarderen ons met een hoge klanttevredenheid. Ook hebben wij een hoge score op onze medewerkerstevredenheid en mogen we ons met trots een Great Place to Work noemen. De organisatie is informeel en vriendelijk, de lijnen zijn kort, er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor persoonlijk contact.

Grootste uitdaging

Wij vinden het heel belangrijk om onze leden en medewerkers enthousiast te houden over het mooie van Univé. We werken er ook hard aan om dat enthousiasme over te brengen op nieuwe leden en medewerkers, om het mooie van Univé zo breed mogelijk uit te kunnen dragen.

HighRes Lunchwandelen 1

Het mooiste van werken bij Univé Stad en Land

Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in vel en je werk zit. Zo kun je onze leden en collega’s het beste helpen. Je kunt rekenen op een warm welkom, dat start met een interessant on-boardingsprogramma waarin je een goede basis legt en kennismaakt met veel collega’s. Ook in het vervolg is aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Via training, coaching en nieuwe ervaring opdoen blijf je jezelf ontwikkelen als vakspecialist en op persoonlijk vlak. Je inzetten voor de maatschappij? Met de vier Goed Doen dagen kun je onder werktijd je handen uit de mouwen steken als vrijwilliger in ons werkgebied!

Onze vacatures

  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Apeldoorn

  Ben jij enthousiast over klantcontact en wil je graag bijdragen aan een coöperatie die écht betrokken is bij haar leden en de maatschappij? Lees dan vooral deze vacature! Wij zijn op zoek naar een Verzekeringsadviseur Particulier voor ons Adviescentrum (32-38 uur).

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Apeldoorn, Staphorst, Hoogeveen en Stadskanaal

  Met enthousiasme ondersteun jij dagelijks de zakelijke adviseurs agrarisch en voorzie je de zakelijke leden met aandachtsgebied agrarisch van telefonisch advies. Je bereidt dossiers voor en handelt deze af, behandelt klantvragen en werkt actief mee om de afdeling verder vorm te geven.

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Apeldoorn

  Ben jij op zoek naar een dynamische baan met veel klantcontact, waarbij je grotendeels zelf je rooster kunt bepalen? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een Medewerker Klantcontact (24-38 uur).

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Apeldoorn

  Wij hebben ruimte voor een nieuwe enthousiaste en gedreven Schadebehandelaar Brand/Varia (32-40 uur) Herken jij je in het onderstaande profiel? Dan gaan we graag met jou in gesprek

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Apeldoorn

  Ben jij een bevlogen beleidsadviseur met een scherp oog voor interne en externe ontwikkelingen en een passie voor het vormgeven en implementeren van effectief beleid? Heb je ervaring met het analyseren van complexe vraagstukken en het vertalen van beleidsdoelstellingen naar concrete acties? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  Lees meer

Open sollicitatie

Nu geen passende uitdaging kunnen vinden? Stuur ons per mail je CV en motivatie toe en we houden je op de hoogte.

Open sollicitatie