Het mooie van Univé Zuid-Nederland

Onze rol binnen Univé

Univé Zuid-Nederland is één van de acht regionale Univé’s. Ons werkgebied bestaat uit Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland en Zuid-Holland. Behalve verzekeraar en bemiddelaar in schade- en levensverzekeringen, voor zowel de particuliere als zakelijke markt, zijn wij ook erkend hypotheekadviseur. Met vijftien winkels, een mobiele winkel én adviseurs aan huis, zijn wij altijd dichtbij.

HighRes UnivU Eindhoven 11

"Als je bij ons aan de slag gaat, heb je 260 collega’s. 
Wij houden van samenwerken, ontmoeten en verbinden."

HighRes Sporten 7
Trots op

Juist omdat we zoveel houden van samenwerken, ontmoeten en verbinden zijn wij de allerleukste verzekeraar van Zuid-Nederland! Wij doen het met elkaar én voor elkaar. Iedere dag staan wij met plezier klaar voor onze leden.

Grootste uitdaging

De grootste uitdaging voor ons is dat we geen kans onbenut willen laten om potentiële nieuwe leden kennis te laten maken met het mooie van Univé en dus aan ons te binden.

HighRes UnivU Eindhoven 3 v2

Het mooiste van werken bij Univé Zuid-Nederland

Het mooie van werken bij ons is dat je je vanaf je allereerste werkdag direct welkom voelt. En dat onze 260 collega’s altijd bereid zijn om te helpen. Iedere dag werken we met elkaar aan het welzijn van onze leden én hun omgeving. En dat doen we met veel plezier.

Onze vacatures

  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Sliedrecht

  Excelleer als Accountmanager MKB bij Univé Zuid-Nederland: Bouw aan Relaties, Benut Kansen en Groei Met ons Mee!

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Sliedrecht

  Als Senior Schadebehandelaar ben je onderdeel uit van het team Claimbehandeling. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen en begeleiden van m.n. zakelijke en complexe schadeclaims op de brandverzekeringen van eigen label binnen de portefeuille van Univé Zuid-Nederland. Interessant?  Lees dan verder… 

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Sliedrecht

  Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid. Dat is samenwerken.

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Sliedrecht

  Jouw talent voor plannen en organiseren komt volledig tot zijn recht in de rol van Workforce Management Specialist! Als onmisbare schakel in ons team draag je bij aan de optimalisatie van Univé ’s bereikbaarheid, waarbij een 9+ ervaring voor onze klanten centraal staat. Interessant? Lees dan verder… 

  Lees meer

Open sollicitatie

Nu geen passende uitdaging kunnen vinden? Stuur ons per mail je CV en motivatie toe en we houden je op de hoogte.

Open sollicitatie