zorgverzekering 2x
Superellips

Voorkomen, beperken en verzekeren heeft een centrale plek in de strategie van Univé. Wij helpen onze klanten risico’s te voorkomen en schade te beperken. En wat we niet kunnen voorkomen of beperken, verzekeren we gewoon goed.

Direct solliciteren

De uitdaging

Als Solution Architect kijk je over grenzen heen en heb je een belangrijke brugfunctie naar de enterprise-architecten. Je bent continue bezig om de beloftes aan onze klanten waar te maken. Je vertaalt de vragen van onze businesspartners naar gewenste (IT) oplossingen. Je hebt een belangrijke rol bij het samenbrengen van de klantvraag en technische oplossingen. Je overlegt met verschillende belanghebbenden binnen Univé en stemt mogelijkheden af met onze leveranciers.

Voor verschillende afdelingen zijn wij op zoek naar Solution Architecten, waaronder het CRM domein en het verzekeraars/backoffice domein. Wil jij werken bij Univé aan innovatieve projecten? Laat dan jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen we graag naar de specifieke vacatureteksten.

  • Communicatief vaardig
  • Resultaatgericht
  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Stakeholdermanagement

Werken bij een verzekeraar saai? Niet bij Univé!

Wij zijn volop in beweging. Wij groeien, zijn ambitieus en maken het verschil voor onze leden. Terug naar de kracht van Univé, noemen wij dat. Om dit waar te maken, willen we voorop lopen in technologische ontwikkelingen en investeren wij continu in innovatieve projecten. We hebben dit jaar bijvoorbeeld concrete stappen gezet met Robotisering/RPA En we ondersteunen de dienstverlening aan onze klanten met de ontwikkeling van ons nieuwe CRM systeem en de steeds verdergaande ontwikkeling van digitale kanalen zoals www.unive.nl en onze App.

Wat bieden wij?

Goed Salaris

13e maand

Variabele prestatiebeloning

27 vakantiedagen

Goede Studiekostenregeling

Prima pensioenvoorziening

Andere vacatures in dit vakgebied

 

Direct solliciteren

Wij gebruiken uw gegevens enkel voor deze sollicitatie.