HighRes Kantoor H
Superellips

Een werkgever
waar je graag werkt

Univé heeft een rijke historie. We zijn opgericht in 1794. Maar geen zorgen, we zijn een supermoderne organisatie met veel zekerheden voor jou.

Gezondheid en groei

We hebben een actief vitaliteitsbeleid en je krijgt je alle kansen om jezelf te blijven ontwikkelen. Ook vinden we duurzame inzetbaarheid belangrijk, waarbij je alle kans krijgt in de organisatie te groeien.

Welkom zoals je bent

We willen zijn een goede afspiegeling van de samenleving zijn. Wie je bent, hoe je heet, waar je in gelooft… wat je seksuele ook voorkeur is… onze voorkeur is dat je totaal jezelf kunt zijn. En ja, we kijken ook naar de wereld om ons heen. Dus werken we zo duurzaam mogelijk. Dat is ook het mooie van Univé.

 

Waarom je graag bij ons werkt

DSF5935

Tijd voor vitaliteit

Bij Univé bepaal je zelf wanneer je thuis of op kantoor werkt. Zodat je werk in balans is met je leven thuis. Sport je graag? Op ons kantoor heb je een sportschool. Heb je al een abonnement op een sportschool? Dan betalen we mee. Rook je? We hebben een cursus stoppen met roken. En de snacks op kantoor? Die zijn gezond.

2023 06 UNIVE IT 0172 KL

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Univé heb je invloed op je eigen loopbaan. Je hebt regelmatig gesprekken over je doelstellingen. Samen stellen we dan een ontwikkelplan op. Omdat we in het hele land actief zijn, kun je ook ergens anders aan de slag. Heb je een opleiding nodig om te switchen? We helpen je graag.

MedRes MG 0012 v2

Diversiteit en inclusie

We zijn een afspiegeling van de maatschappij met de meest diverse collega’s. Zo bouwen we aan een organisatie die solidair, weerbaar en veilig is voor alle medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gerespecteerd en betrokken voelt en gelijke kansen krijgt.

HighRes Advies 11

Duurzame inzetbaarheid

Als je bij Univé komt werken, hopen we dat je lang bij ons blijft. We staan altijd voor je klaar, ook wanneer het niet zo lekker gaat. Samen bouwen we aan je loopbaan. Bijvoorbeeld met een loopbaanscan, een employability coach en een eigen ontwikkelbudget.

HighRes Op kantoor 1

Op weg naar morgen

Elke dag kijken we naar de toekomst. Top als je met het OV of de fiets naar kantoor komt. Ook kun je via Univé voordelig een e-bike leasen. Heb je recht op een leaseauto? Dan is die 100% elektrisch. Overigens draaien al onze gebouwen draaien volledig op groene stroom uit Nederland.

Great Place to Work

We hechten aan goed werkgeverschap. Great Place to Work helpt ons daarbij. Zij kijken of medewerkers tevreden en zichzelf kunnen zijn en het werkklimaat veilig vinden. We zijn er trots op dat we al vanaf 2012 een Great Place to Work zijn. Ook dat is het mooie van Univé.

Heldere arbeidsvoorwaarden

Bij Univé ben je zeker van goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Verzekeringsbedrijf:

  • Een marktconform salaris
  • Beloning passend bij opleiding, ervaring en competenties
  • Een 13e maand
  • Keuze in arbeidsvoorwaarden: tijd voor geld of geld voor tijd
  • Studiekostenregeling
  • Pensioenvoorziening
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
  • Plus natuurlijk korting op je schade- en zorgverzekeringen

Open sollicitatie

Nu geen passende uitdaging kunnen vinden? Stuur ons per mail je CV en motivatie toe en we houden je op de hoogte.

Open sollicitatie