Superellips

4 collega’s over het mooie van werken bij Univé IT

Innoveren met low-code, robotisering en data. Een goed team om je heen. En je blijven ontwikkelen.

Waarom Univé een mooie werkgever is

Univé is een coöperatie. En dat merk je als je werkt als IT-er bij Univé. Wij vinden het belangrijk dat we iets terug doen voor de samenleving. Dat zie je ook terug in onze IT-projecten. Samen zijn we op weg om de meest persoonlijke omnichannel verzekeraar te worden van Nederland. Die aanpak staat voor wie we zijn: een verzekeraar met het hart op de juiste plek.

Bij Univé IT werk je vanaf dag één mee aan vernieuwende en uitdagende projecten. Op kantoor of thuis. Daar zijn we heel flexibel in. Je bouwt mee aan een supervriendelijke omgeving voor onze leden. Low-code, robotisering en data… het komt allemaal voorbij. Met een team waar je niet alleen tijdens werktijd een goede tijd mee hebt.

UNI84 iconen landingspagina vactures bij unive 1920x390px 300dpi 01
2023 06 UNIVE IT 0100 FLARE KL

Blijven groeien door opleidingen

Bij Univé stimuleren we continu leren. We geven je alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. We kijken naar je ambities en maken samen een plan. Zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen met plezier werkt.

2023 06 UNIVE IT 0782 FLARE KL

Onze dienstverlening elke dag beter maken

Bij alles wat we doen staat onze leden centraal. Daar gaan we heel ver in. Zo werken we nu hard aan een omnichannel strategie waardoor leden naadloos kunnen switchen tussen kanalen. Zoals de website, de app en onze adviseurs in één van de ruim 100 Univé winkels. En zo maken we onze proposities elke dag een beetje beter.

2023 06 UNIVE IT 0172 FLARE KL

Innoveren samen met een topteam

Bij Univé wordt volop geëxperimenteerd en geïnnoveerd, en werk je altijd met de nieuwste technologie. Je leert van collega’s en hun ervaring, en zij leren weer jou. Zo blijven we samen in de voorhoede van verzekeringsland.

Collega's aan het woord

Bij Univé IT werken collega's aan de meeste uiteenlopende projecten en initiatieven. Talitha en Gerard vertellen hierover, en ook over wat er zo mooi is aan werken voor Univé IT. Bekijk de video's.

Als Business Informatie Analist werk je in Agile teams samen aan het vertalen van de vragen van onze businesspartners naar gewenste (IT) oplossingen. Jij bent de brug naar de juiste technische oplossingen. Je overlegt met verschillende belanghebbenden binnen Univé en stemt mogelijk- én onmogelijkheden af met onze leveranciers.

Word jij de nieuwe collega van Talitha?

Direct solliciteren

Als Application Engineer beheer en professionaliseer je applicatieplatformen gebaseerd op onder andere Microsoft Azure of Outsystems. Je doet voorstellen voor verbetering en optimalisatie. En je werkt samen met Business Informatie Analisten, software ontwikkelaars en architecten, zodat het integratieplatform elke dag beter wordt.

Word jij de nieuwe collega van Gerard?

Direct solliciteren

Onze vacatures

  • Functie niveau: HBO / Universitair
  • Locatie: Zwolle

  Zin in een nieuwe baan? De afdeling businessteam Werkplek en Infrastructuur zoekt een Scrummaster!

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO / Universitair
  • Locatie: Zwolle

  Bouw jij onze (big) data infrastructuur?

  Lees meer
  • Functie niveau: Universitair
  • Locatie: Assen

  Jij speelt een cruciale rol binnen het businessteam. Jij hebt diepgaande kennis en ruime ervaring met verzekeringsprocessen en de implementatie hiervan in de IT systemen.

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO / Universitair
  • Locatie: Zwolle

  Als manager Strategie, Beleid en Architectuur bepaal je niet alleen de koers, maar geef je ook de digitale transformatie van Univé vorm!

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Assen

  Zin in een nieuwe IT-baan? Kom bij Univé werken als Functioneel Applicatiebeheerder!

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO / Universitair
  • Locatie: Zwolle

  Jij vertaalt de businesswensen binnen het data en finance domein in een IT architectuur en oplossingen en toetst deze aan de beleidskaders.

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Zwolle

  Het IT landschap is volop in beweging, met name door de grootschalige (public) cloud transitie. Als Security Officer houd jij je bezig met informatiebeveiliging in de breedste zin van het woord. Je schrijft mee aan securitybeleid, -procedures en -richtlijnen. Je voert operationele security-activiteiten uit.

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Zwolle

  Het IT landschap is volop in beweging, voornamelijk door de grootschalige (public) cloud transitie. Als eerstelijns IT Risk Officer draag je actief bij aan het ontwikkelen, implementeren en uitdragen van het IT Security Capability Model. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan de beheersing van (cyber)security risico’s.

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Zwolle

  De App in het hart van onze klantrelatie, dat is onze missie! Dit doen we door constant feedback te verzamelen van de gebruikers van onze App en hierop door te ontwikkelen. De Business Informatie Analist heeft hier een cruciale rol in.

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Zwolle

  Zin in een nieuwe IT-baan? Kom bij Univé werken als Product Owner!

  Lees meer

Open sollicitatie

Nu geen passende uitdaging kunnen vinden? Stuur ons per mail je CV en motivatie toe en we houden je op de hoogte.

Open sollicitatie